Politiekers en beloften

June 2nd, 2005

Uit De Standaard van vandaag:

Hoe tijdelijk is tijdelijk?
Van Campenhout geneigd noodbruggen Singel langer te houden
Blijven de tijdelijke bruggen op de Singel na de Ringwerkzaamheden staan of verdwijnen ze? Schepen voor Stadsontwikkeling Ludo Van Campenhout (VLD) steunt alvast de vraag van de Kamer van Koophandel om ze tenminste nog een tijdje te behouden. Vlaams minister Kris Peeters (CD&V) houdt zich wat op de vlakte.

Ik herinner me als de dag van gisteren (heck, het is ook maar een jaar geleden) hoe men het protest van de buurtbewoners van die bruggen gesust heeft: "Ze worden afgebroken zodra de werken aan de ring gedaan zijn, meneer, mevrouw". Die mensen weten ook weer hoe laat het is. "Neenee, alstublieft, niet op die andere partij stemmen! Wij zijn veel eerlijker dan hen!" Zucht.

Noot: zie ook dit. Die mens doet het erom?

1 Response to “Politiekers en beloften”

  1. Jan Says:
    die op de ring in Gent staat er ook al zo lang ik me kan herinneren. Ik dacht dat dat origineel ook een noodbrug was... :-)

Leave a Reply