thirtysomething: respect

March 16th, 2006

De koebus over dit klein KMOotje. Mocht het u een troost zijn: ik doe wel "van computers", maar ik zit met net dezelfde vragen als u. En 't is niet dat ze er geheimzinnig over doen, maar het is toch moeilijk te vatten. 't Heeft waarschijnlijk te maken met "u smijten". Uw kleren op de oever van de vijver leggen, en gewoon in het ijskoude water duiken. En hopen dat je even later blijft drijven. Waarom moet ik nu ineens aan Ward Beysen denken? Alleszins. De durf om de kleren uit te trekken. En dan de moed om te duiken - of iemand te hebben die gewoon een duw geeft? Jaloers? Niet echt. Ook daar willen zijn? 't Zal wel zijn.

2 Responses to “thirtysomething: respect”

  1. koebus Says:
    ik zou eerder zeggen: niet alleen uw kleren uitdoen maar ze ook ritueel verbranden, kwestie van niet direct terug aan wal te kunnen kruipen als het wat te koud mocht blijken :-)
  2. de tomKronieken » Blog Archive » Plezier Says:
    [...] ik geniet van de duik, [...]

Sorry, comments are closed for this article.