Verbouwingsplannen

October 2nd, 2007

We zijn van plan om eens een huis onder handen te nemen. Toevallig zien we dat Michel al in gang geschoten is, en met een architect die blijkbaar van aanpakken weet. Helaas wist die mij te vertellen dat Wilrijk eigenlijk buiten zijn operatiegebied ligt. Mocht je een enthousiaste en kundige (binnenhuis)architect kennen die in Wilrijk werkt, laat het me weten. Want ik begin stilaan de indruk te krijgen dat het met architecten al niet beter gesteld is dan met loodgieters: een goeie te pakken krijgen is niet gemakkelijk...

2 Responses to “Verbouwingsplannen”

  1. elias k Says:
    Hallo, mijn naam is dus elias Kesteloot en ik oefen het beroep van architect uit. Ik ben ook niet te beroerd om tot in Wilrijk te rijden. Om nu van mezelf ook nog te zeggen dat ik een goed architect ben is onkies. Toevallig ben ik via Veerle (mijn madam) wel reeds in contact gekomen met Sandra en Michel. Je mag ze dus gerust vragen wat voor een pipo ik ben. Ik veronderstel dat ze daar eerlijk zullen op antwoorden. Als ik jullie van dienst kan zijn, neem gerust contact op. Groetjes, elias
  2. Rik Says:
    Tom onze architecten (waar wij ontzetten tevreden van waren) zijn Bulk Architecten (http://www.bulkarchitecten.be/). Ik denk dat ze minder en minder verbouwingen doen, maar de kwaliteit van wat zij doen is echt top! Ken jij Koen Van Bockstal niet? Hij is een van de oprichters en ook mijn contactpersoon... Grtz Rik

Leave a Reply